Sunday, January 27, 2013

Importanta bijuteriei ca si articol vestimentar


Bijuteriile sunt arme care ne fac remarcabile printre prietenii nostri si nu numai.  Importanţa  bijuteriilor elegante pentru stimularea tinutelor nu poate fi negata,  ele oferind aspectul iconic.  Purtarea unor  bijuterii unicat  in conformitate cu cele mai noi tendinţe de la Hollywood a facut ca personalitatea noastra sa straluceasca.  Ajustarile minore cu articole la moda au abilitatea de a schimba infatisarea noastra din una anosta in una moderna.
Desigur bijuteriile sunt unele dintre cele mai bune articole de fashion pentru femei in care inelele,  cerceii, bratarile si colierele sunt incluse. Toate aceste componente sporesc frumusetea unei femei.
Bijuteriile de prima clasa sunt un semn de traditie si obiceiuri specifice popoarelor ce le poarta. Obiceiurile si traditiile civilizatiei moderne trebuie modelate creativ prin asortarea bucatilor de aur, argint şi alte materiale metalice şi nemetalice facute manual. Argintul, cuprul sau alte metale au devenit un amestec omogen impreuna cu bijuteriile din aur de 22-karate. De obicei designerii din Asia,  confectioneaza bijuterii cu pietre costisitoare si preţioase.  Aceste pietre pretioase sunt esentiale in modelele asiatice,  de exemplu nelum,  pukhraj,  rubbie,  elmass,  şi yaqoot.  Aceste pietre  au un efect asupra diferitelor stari ale oamenilor.
In subcontinentul Indian bijuteriile sunt o parte a religiei, femeile din India poarta Jhumkas,  Tikka,  Chori,  Medalionul, Karas,  Payal şi Kantas.  Bijuteriile indiene sunt celebre peste tot în lume,  ca urmare a modelelor diferite si stralucitoare, mestesugarii de bijuterii utilizeaza in India aurul,  argintul si cuprul,  folosind chiar si sticla in modele artificiale.  Moda pentru femeile din India este incompleta fara aur in special in timpul casatoriilor si alte obiceiuri sociale, cum ar fi mehndi, rasm-e şi hinna, ubtan, etc.

No comments: